Osallistu taidekurssille


Vedic Art maalauskurssi

Maalataan, meditoidaan, tehdään tutustumisretki itseen, 

V O I D A A N   H Y V I N  


AJANKOHTA

La 15.8. ja Su 16.8. klo 10 - 16

ILMOITTAUTUMINEN 13.8. KLO 21 -mennessä
Hinta 150 € / hlö  
(omilla taidetarvikkeilla 130,-)Ensimmäistä kurssia seuraa jatkokurssit 16 prinsiippiin saakka. Kursseja voi käydä omassa vauhdissa. Voi myös käydä esim. vain yhden kurssin jos ei tähtää Vedic Art opettajaksi.Mitä on Vedic Art ? 

 Vedic Art rohkaisee jokaista löytämään oman sisäisen tapansa ilmaista sekä pääsemään kosketukseen luomisen vapauden ja ilon kanssa. Vedic Artissa opettajat ja oppilaat ovat tasavertaisia. Vedic Art ei ole tyylisuunta eikä uskonto. Se ei ole myöskään terapia tai hoitomuoto. Vedic Art on kaikille avoin, riippumatta siitä oletko aiemmin harrastanut taiteita vai et.


Kurssilla harjoitetaan myös hiljentymistä ja meditointia

Kurssin ohjaajana toimi Vedic Art opettaja-koulutuksen saanut kuvataiteilija sekä hyvinvointipuolella rumpu- ja energiahoitajana työskennellyt Sirpa Lakso.Kuinka Vedic Art syntyi

Vedic Artin tarina alkaa 70-luvulta, mutta itse prinsiippien alkuperä on muinaisessa veda-tiedossa. Vedic Artin kehittäjä, kuvataiteilija Curt Källman (1938-2010) opiskeli Tukholman Kuninkaallisessa Taideakatemiassa 1964-69. Hän sai prinsiipit vuonna 1974 Maharishi Mahesh Yogilta ja alkoi niiden pohjalta kehittämään taiteen 17 prinsiipin menetelmää, jota voitaisiin hyödyntää oman aikamme taidekoulutuksessa pitkälle tulevaisuudessa.

Vedic Art opettajia ja maalareita löytyykin jo ympäri maailmaa - kaikista pohjoismaista sekä muun muassa Englannista, Hollannista, Irlannista, USA:sta ja Australiasta. Suomessa Vedic Art kursseja on pidetty jo vuodesta 1995. Koulutusta järjestetään suomalaisten opettajien ohjauksessa ympäri vuoden eri puolilla Suomea.

Vedic Art® on rekisteröity tavaramerkki Ruotsissa vuodesta 1997 ja EU:ssa 2015.

Vedic Art International - Viralliset Vedic Art® sivut