Suuri Maalaustapahtuma


10.7. 2020 klo 16 -19

Olemme mukana
Suuressa Maalaustapahtumassa

Tule sinäkin maalaamaan ja piirtämään Helene Schjerfbeckin syntymäpäivän sekä Kuvataiteen päivän kunniaksi ! Meillä on mahdollisuus maalata katetulla taideterassilla tai viereisen Kaltiolammen ympärillä, jonne on hyvä asettua riittävin turvavälein. Tyyli on vapaa, aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Annamme taidetarvikkeet käyttöösi tai voit tuoda myös omat. 

Klo 16 Meditointia ja äänimaisemia taikarummun ja poronkellojen inspiroidessa

Ota vauhtia taide-seikkailuun ja aloittele työskentely kuunnellen lappimaisia rytmejä. Voi kokeilla soittimia myös itse.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Voit osallistua varaamalla oman paikkasi tapahtumaan etukäteen tekstiviestillä numeroon p. 044 535 3404. Ilmoittaudu pian sillä järjestämme tilaisuuden pientapahtumana ja osallistujia voi olla rajoitettu määrä.  

Ilmoittautuminen tapahtuu viimeistään klo 16 taideterassilla jolloin jaamme myös välineet. Alkumeditointi järjestetään hoitosalonki Ruka Beauty & Wellnesin toimesta ja maalausta ohjaavat Taiteilijaseura Koillisen taiteilijat Linda Sainio, Merja Ronkainen ja Päivi Haataja.

Tervetuloa virkistävään maalaustapahtumaan !


Tapahtuma toteutaan yhteistyössä Taiteilijaseura Koillinen Ry:n kanssa.


Huomaa myös uudet taide- ja hyvinvointiohjelmalle !
MAALATAAN YHDESSÄ